30 dages returret - Fri fragt på ordre over 499,-

0

Din indkøbskurv er tom

Prismatch

Vi i JagtAgenten.dk har en vision, som forpligtiger os til, at vi altid gør vores ypperste for, at vi  leverer den bedste kundeservice, har det bedste udvalg af produkter og services  – og selvfølgelig til en konkurrence dygtig pris.  

Måtte du mod forventning finde en pris  på et produkt eller service billigere et andet sted, matcher vi selvfølgelig prisen. Prisen skal kunne dokumenteres og produktet eller ydelsen skal være total identisk.

Er produktet omfattet af prismatch, ændrer vi prisen, inden beløbet trækkes på din konto. Benyttes vores prismatch først efter købet, har du op til 30 dage fra købsdatoen til at kontakte os, hvorefter vi sender en gavekort-kode på differencen til et fremtidigt køb. Koden kan kun benyttes én gang, og skal anvendes indenfor 3 år. 

Hvordan gør man? 

Når du har produktet i kurven, som vi skal prismatche, går du videre til betaling. Som vist nedenfor bedes du kommentere i bemærkningsfeltet, at du ønsker prismatch samt indsætte et link til konkurrentens produkt. Så fratrækker vi differencen fra ordren, inden beløbet trækkes.  

På hvilke betingelser? 

  • Vi matcher kun officielle danske butikker og webshops. 
  • Der matches ikke med parallelimporterede produkter. 
  • Prismatch gælder kun varer, som vi samt konkurrenten lagerfører – altså ingen skaffevarer.

 

  1. Varen må ikke være udsolgt hos konkurrenten.
  2. Gælder ikke brugte våben samt brugt optik.
  3. Vi matcher kun identiske varer. Dvs. samme størrelse, farve, årgang etc.
  4. Prisen sammenlignes ekskl. fragt.
  5. Omfatter ikke priser kombineret med andre rabatter som f.eks. medlemsrabat, gavekort, rabatkoder m.m.
  6. Prismatch gælder ikke, hvis den billigere pris skyldes restsalg, mængdebegrænsede tilbud, kø-tilbud, åbningstilbud, ophørsudsalg, udgåede produkter, demovarer el.lign. Normale tidsbegrænsede tilbud matcher vi selvfølgelig!

 

JagtAgenten.dk ApS forbeholder sig retten til at ændre prismatch konceptet samt betingelserne hertil uden yderligere varsel.