Privatlivspolitik

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
 
Personoplysningerne registreres hos JagtAgenten.dk ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på JagtAgenten.dk er JagtAgenten.dk ApS.  

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@jagtagenten.dk.

JagtAgenten.dk ApS prioriterer datasikkerhed og fortrolighed meget højt.  

Denne  persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer og proceshåndtering for/af JagtAgenten.dk ApS´s måde at behandle vore kunders og samarbejdspartneres personoplysninger.

I nedenstående redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, webshop og/eller vores digitale tjenester og ydelser.

 

1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside og webshop er drevet og ejet af:  

JagtAgenten.dk ApS, Smedegade 79, 4200 Slagelse. Kontaktperson er Indehaver & CEO Peter Elle Olsen.  

 

2. Indsamling af personoplysninger

Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger om dig.  

De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, oplysninger om et online køb og om navigation på hjemmesiden.  

Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling, eksempelvis gennemførelse af en handel i vores webshop. Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:  

  • Når du køber varer online på JagtAgenten.dk  
  • Når du tilmelder dig et eller flere af vores nyhedsbreve målrettet jagt, outdoor og sportsfiskeri. 
  • Når du opretter en konto på JagtAgenten.dk ´s webshop 
  • Når du deltager i et arrangement eller konkurrence med tilmelding hos JagtAgenten.dk. 

 

3. Anvendelse af personoplysninger 

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål: 

  • Gennemførelse af ordre i vores webshop 
  • Tilmelding til nyhedsbrev 
  • Administration af brugerkonto / profil 
  • Deltagelse i konkurrencer eller andre events 
  • Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events   og tildeling af værdikoder 
  • Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser 
  • Oversigt over købshistorik 
  • Statistik 
  • Øvrige markedsføringstiltag Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig eller din virksomhed uden, at du afgiver dit samtykke først.  

JagtAgenten.dk ApS fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender JagtAgenten.dk og forsøger på denne baggrund at gøre websiden bedre. 

Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site. Derudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe, fortrækker.  

Denne information bruges også til at forbedre websitet. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores webside. Og vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til tredjepart. 

 

4. Videregivelse til andre dataansvarlige  

Dine personoplysninger videregives som udgangspunkt ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Oplysninger til brug for vareleverance videregives dog til det af jagtAgenten.dk anvendte fragtfirma. 

Det kan endvidere under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel. 

 

5. Overladelse til databehandlere

Dine personoplysninger overlades til samarbejdspartnere, som leverer ydelser på vores vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne påvores vegne og i overensstemmelse med JagtAgenten.dk ApS instruks.  

 

6. Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål herunder bogføringslovens bestemmelser..  

 

7. Cookies 

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookiepolitik, som du kan finde nederst på siden. 

 

8. Sikkerhed  

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger. Password opbevares krypteret.  

 

9. Dine rettigheder 

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger, herunder mod profilering/automatiske afgørelser. Du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os, og til at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig (dataportabilitet). 

 

10. Tilbagekaldelse af samtykke 

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på mail eller telefon. 

 

11. Links til andre websites mv. 

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.  

 

12. Ændringer af oplysninger mv.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på info@jagtagenten.dk eller ringe til os. Du kan også skrive til os på følgende adresse:JagtAgenten.dk ApS, Smedegade 79, 4200 Slagelse. 

 

13. Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i ovennævnte pkt. 12 

Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

 

Cookies

Vores website indsamler oplysninger om dig, når du ønsker at handle i vores webshop.  Oplysningerne bruges til at tilpasse og forbedrer indholdet og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden.  

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade brugen af vores webshop. 

I nedenstående har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. 


Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, tablet, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. 

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering 

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. 

På JagtAgenten.dk anvendes følgende 3. parts pixels som kan placere en cookie i din browser: 

  

•   Google analytics script (indsamler oplysninger om dig og hvordan du bruger websitet) 
•   Google Ads remarketing-pixel (bruges til at vise dig relevante annoncer efter du har besøgt websitet) 
•   Facebook pixel (bruges til at vise dig annoncer på facebook efter du har besøgt vores website) 
•   Klavio Marketing (bruges til at sende relevante mails fra vores produktfeed – eksempelvis, nyhedsbrev, forladt kurv, anbefalinger, varen er tilbage på lager samt prisfald) 

  

Nyhedsbrev

Når du skriver dig op til vores nyhedsbrev accepterer du samtidig at vi sender dig emails, og bruger din email til at målrette annoncering på platforme som Google Ads og Facebook. 

Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet i bunden af alle e-mails vi sender. Hvis du framelder dig, har vi samtidig pligt til at stoppe med at bruge din e-mail til at målrette annoncering. 

  

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet. 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb. 

  

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. 

  

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold. 

  

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. 

  

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. 

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. 

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

  

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@jagtagenten.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet

  

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af: 
   
Firma: JagtAgenten.dk ApS 
Adresse: Smedegade 79, 4200 Slagelse 
Telefon: +45 58 18 88 01 
E-mail: info@jagtagenten.dk 
Kontakt: CEO Peter Elle Olsen 

 

Denne hjemmeside bruger cookies 

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: 

  • Præferencer 

  • Statistik 

  • Marketing 

Ved at trykke på 'Tillad alle cookies' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan læse mere om vores brug af cookies ved at trykke på linket "Vis detaljer". 

Kun nødvendige cookiesTillad udvalgteTillad alle cookies 

Nødvendig 

Præferencer 

Statistik 

Marketing 

Skjul detaljer 

CookiedeklarationOm cookies 

Nødvendig (4)Præferencer (0)Statistik (14)Marketing (15)Uklassificeret (2) 

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies. 

Navn 

Udbyder 

Formål 

Udløb 

Type 

CONSENT 

Google 

Viser, hvorvidt den besøgende har tilvalgt cookies i marketingkategorien. Cookien er nødvendig for overholdelsen af GDPR-regulativet.  

6357 dage 

HTTP 

PHPSESSID 

Folketinget 

Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler. 

Session 

HTTP 

CookieConsent 

Cookiebot 

Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne. 

1 år 

HTTP 

_dlt 

Issuu 

Afventer 

Session 

HTTP