30 dages returret - Fri fragt på ordre over 499,-

0

Din indkøbskurv er tom

Refunderingspolitik

30 dages fortrydelsesret 

Når du handler hos JagtAgenten.dk har du som forbruger 30 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.  

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.  

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.  

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 30 dage efter modtagelsen af varen. Skriv en e-mail til info@jagtagenten.dk, hvis du ønsker at fortryde dit køb eller benyt standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. 

 

 

Fortrydelse af en del af købet

Når du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til:  

JagtAgenten.dk, Smedegade 79, 4200 Slagelse. 

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.  
 
Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Vi modtager ikke pakker sendt pr. Efterkrav. 

 
Dokumentation for dit køb samt returformular
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.  

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: 

  • Varer som kræver særlig tilladelse og dermed udløser specialfragt. 
  • Varer som overskrider vægtgrænsen på 20 kg 
  • Varer som overskrider maks. længden på 200 cm eller omkreds + længde på 300 cm.  

Udgifterne til returnering af disse varer varierer efter vægt og størrelse men forventes højst at koste 350,- for almindelige varer og 1500,- for produkter som kræver en helpalle under transport (f.eks. ekstraordinært store våbenskabe) 

  

Ingen fortrydelsesret 

Disse aftaler kan ikke fortrydes:  

  • Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, 
  • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. 

  

Varens stand, når du sender den retur 

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på , kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. 

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. 

   

Tilbagebetaling 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.  

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:  

  • Du reelt har taget varen i brug
  • Den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
  • Du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på
  • Du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm..

 

Reklamation - Hvis der er noget galt med varen 

Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne for varekøb. Det betyder, at du som forbruger har reklamationsret i 24 måneder.

Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.  
 
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal kontakte os indenfor ”rimelig tid”  
 
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget vil reklamationen altid være rettidig. 
 
Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til info@jagtagenten.dk eller telefonisk på 58 18 88 01.  
 
Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser.  


Varen skal sendes til:  
JagtAgenten.dk 
Smedegade 79 
4200 Slagelse 


Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen. Ved berettiget reklamation refunderer vi rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald, hvis der ikke er tale om en berettiget reklamation, skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse. 

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.  

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
JagtAgenten.dk ApS
Smedegade 79
4200 Slagelse
Telefonnr.: + 45 58 18 88 01
peo@jagtagenten.dk


Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________


Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________


Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________      Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)